Ексклюзиви
середа, 24 вересня 2008 19:09

"Якщо Армстронг прийде в команду, я піду з неї " - Контадор

Альберто Контадор, переможець "Вуельти-2008", натякнув, що може покинути свою нинішню команду Astana в тому випадку, якщо вона прийме до своїх лав Ленса Армстронга.

Як відомо, прославлений американський велогонщик недавно оголосив про своє бажання повернутися у великий спорт, щоб завоювати свій 8-й титул на дорогах Франції.

В інтерв"ю іспанській газеті AS Контадор заявив, що нинішня ситуація в команді може значно ускладнитися з приходом Армстронга.

"Я вважаю, що цілком заслужив право бути лідером, - говорить 25-річний іспанець. - Не думаю, що після того, що я зробив для Astana, мені необхідно знову боротися за можливість стати першою скрипкою в оркестрі.

Якщо ж Армстронг дійсно приєднається до команди, то така ситуація цілком вірогідна, що, на мій погляд, несправедливо по відношенню до мене", - обурюється Альберто.

А що ж керівництво Astana думає із цього приводу? Судячи з усього, їх погляди розходяться з точкою зору свого нинішнього лідера. Так, менеджер Йохан Брюнель заявив, що "не дозволить" Армстронгу повернутися в яку б то не було іншу команду, ніж Astana, що вельми красномовно говорить про певний конфлікт між Контадором і керівництвом, до якого може привести подібний розвиток подій.

"Рішення не повністю залежить від мене, - признається Контадор. - Мій контракт діє до 2010 року, проте не заперечуватиму, що у мене є ряд дуже принадних пропозицій від інших команд", - попереджає він.

Нагадаємо, що Альберто став першим іспанцем і п"ятим гонщиком в історії, якому вдалося перемогти на "Тур де Франс", "Джіро д"Італія" і "Вуельте".

Тим часом,  віце-президент казахстанської федерації велоспорту Микола Проскурін повідомив, що Армстронг найближчим часом озвучить своє рішення приєднатися до команди Astana. "Він стане новим лідером всього казахського спорту. Це великий спортсмен і мужня людина, і він буде прекрасним прикладом для підростаючих казахських гонщиків", - відзначив Проскурін.

"СЕГОДНЯ|Спорт"
Зараз ви читаєте новину «"Якщо Армстронг прийде в команду, я піду з неї " - Контадор ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути