пʼятниця, 17 грудня 2010 15:50

"Ахметов сказав, що треба проходити "Рому" - Палкін

"Ахметов сказав, що треба проходити "Рому" - Палкін

Генеральний директор ФК "Шахтар" Сергій Палкін прокоментував жереб 1 / 8 фіналу Ліги чемпіонів, де гірникам випала італійська "Рома".

"Я, перш за все, задоволений, що ми не потрапили на "Інтер", "Мілан" і "Валенсію". "Рома" - досить серйозний суперник, з яким можна грати. Тим більше, що у нас вже був досвід гри з цією командою в сезоні 2006/07. На виїзді ми тоді програли, вдома виграли", - сказав Палкін.

"Тому я вважаю, що ми повинні грати і проходити далі. Більше того, хочу сказати, що якщо тоді у нас було недостатньо європейського досвіду, то тепер він у нас є. І сьогодні ми повинні показувати вже інший футбол у зустрічах з цим суперником" , - цитує гендиректора прес-служба клубу.

За словами Палкіна, досвід - це "головне, що ми маємо на сьогоднішній день". "Ми можемо мати дорогих футболістів, показувати красивий футбол, але якщо немає досвіду виступу на євроарені, це велика проблема. Вважаю, що ми його отримали в достатній кількості і повинні показувати серйозний результат", - додав гендиректор клубу.

На питання, журналіста, чи була вже якась реакція на жереб Ріната Ахметова, Палкін відповів: "Я тільки що, буквально 5 хвилин тому, поговорив з президентом. Він сказав, що потрібно грати і проходити далі. Але президент говорить і про те , що на цій стадії слабких суперників немає. Когось недооцінювати сьогодні не треба. Потрібно оцінити всі сильні і слабкі сторони і йти вперед".

Нагадаємо, сьогодні у штаб-квартирі УЄФА в швейцарському Ньоні відбулося жеребкування 1 / 8 фіналу Ліги чемпіонів.

За матеріалами ФОКУС

Зараз ви читаєте новину «"Ахметов сказав, що треба проходити "Рому" - Палкін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути