четвер, 03 липня 2008 12:20

"Абрамович повинен випустити Шевченка з клітки"

"Абрамович повинен випустити Шевченка з клітки"

Відомий італійський експерт з трансферних справ, Клаудіо Паскуалін, передрікає світле майбутнє головній зірці українського футболу в генуезькій "Сампдорії".

"Я думаю, що Андрій Шевченко, незважаючи ні на що, влітку повернеться до Італії, просто потрібно трішки почекати, - оголосив експерт. - Роман Абрамович все-таки зважиться віддати українця в оренду, і його може підібрати "Сампдорія".

"Нинішня ситуація Шевченка дуже схожа на історію з Антоніо Кассано, який після провалу в мадридському "Реалі", воскрес в Генуї. Шева має шанс повторити долю Тоніно".

"У будь-якому випадку, Абрамович повинен випустити Шевченка з власної клітки. Звичайно, найоптимальнішим варіантом для українця було б повернення до "Мілана".

Відразу відзначимо, що генеральний директор "Сампи", Беппе Маротта, назвав перехід Андрія в його команду "Футбольною фантазією". Справедливості заради, нагадаємо, що щось подібне він говорив, коли тільки з"явилися чутки про трансфер Кассано з "Реала", повідомляє football.ua.

Зараз ви читаєте новину «"Абрамович повинен випустити Шевченка з клітки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути