Ексклюзиви
середа, 05 грудня 2007 09:10

"Або я не тренер для Ліги чемпіонів, або ціла група гравців не відповідає належному рівню"

Вчорашня прес-конференція виявилася чи не найважчою для Мірча Луческу. "Шахтар" вдома поступився "Бенфіці" і припинив виступи у Єврокубках.

– На жаль, в черговий раз ми зробили два "подарунки" суперникові. Можливо, ми не на тому рівні знаходимося, не для Ліги чемпіонів. Маючи в руках вихід з групового раунду... У цій ситуації я бачу два варіанти: або я не тренер для Ліги чемпіонів, або ціла група гравців не відповідає належному рівню. І в одному, і в іншому випадку щось потрібно робити, щось міняти. Природно, я відповідаю за те, що відбувається, - говорить Луческу. - Ми почали досить добре. На перших хвилинах створили гольовий момент. На жаль, після цього відверто дурна помилка Маріуша Левандовскі привела до взяття наших воріт. Сьогодні "Бенфіка" продемонструвала, як потрібно агресивно грати в Лізі чемпіонів. І саме так повинна виступати команда, що претендує на вихід з групи. Ми намагалися грати тільки за рахунок техніки, але цього не досить для такого рівня.

shakhtar.com

Зараз ви читаєте новину «"Або я не тренер для Ліги чемпіонів, або ціла група гравців не відповідає належному рівню"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути