вівторок, 25 грудня 2007 14:31

"Я зовсім не думаю про те, виграю я чи програю"

Російський шахіст Володимир Крамник прокоментував  майбутній матч за звання чемпіона світу проти Вішванатана Ананда.

"З Анандом ми схожі в тому, що обидва є шахістами високого класу. У Ананда трохи більший ухил в бік тактики, вирахунку варіантів, у мене трохи більший ухил у бік стратегії, техніки гри. У "класиці" у мене позитивний рахунок особистих зустрічей, але перевага невелика, тому що він взагалі дуже рідко програє. У швидкі шахи з ним, звичайно, грати важче. Але все це ні про що не каже. Матч - це окрема подія, в ході якої всі попередні результати не мають практично ніякого значення", - заявив Крамник в інтерв"ю "СпортРепорт".

Спортсмен виділив ті фактори, які будуть ключовими в битві за шахову корону: "У поєдинку таких рівних суперників все вирішуватиме настрій, підготовка, а також необхідно буде зловити трішки удачі. Думаю, що матч буде рівний. Передбачити його результат я не беруся. Моє завдання - показати максимально хорошу гру, зробити максимум того, що я можу. Чесне слово, я зовсім не думаю про те, виграю я його чи програю, і що в цьому випадку робитиму".

Зараз ви читаєте новину «"Я зовсім не думаю про те, виграю я чи програю"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути