понеділок, 31 травня 2010 11:08

"Я заберу твій пояс і відправлю тебе на пенсію" - Соліс до Кличка

"Я заберу твій пояс і відправлю тебе на пенсію" - Соліс до Кличка

Німецький промоутер Ахмет Онер, який вважає своїм обов'язком висловитися до або після кожного більш-менш значущого бою на європейській території, не обійшов увагою і захист титулу Віталієм Кличком.

"Такими супротивниками Клички завдають шкоди не тільки власної репутації, але й б'ють по і без того критичній ситуації в суперважкій вазі. Всі знали, що Сосновські нічого не зможе. Віталію слід провести бій з єдиним у світі боксером, які становлять для нього небезпеку, тобто з Одланьєром Солісом".

Олімпійський чемпіон 2004, володар Кубка Світу 2005 і 3-кратний чемпіон світу в любителях Соліс, який проживає в Майамі, є N 1 WBC і тим самим офіційним претендентом на титул Віталія. Соліс, "який як і всі у США не стежить за боями Віталія", вирішив на підставі почутого про поєдинок, що "вчорашнє було верхом нахабства" і він не розуміє, "чому хтось, який вважає себе таким сильним, вибирає собі такого слабака, як Сосновські". Одланьєр, що провів у профі 16 боїв, вважає, що "чемпіону час покінчити з цими безглуздими, нікому не цікавими боями".

"Ймовірно, Віталій віддає собі звіт у тому, що він стає старше і повільніше, - вторить підопічному Онер .- Його команда стверджує, що Віталій все сильніше. Але це неможливо довести, боксуючи з усе гіршими суперниками. Соліс занадто швидкий, занадто ударний і технічно дуже сильний для Віталія. Той це знає і тому ухиляється від бою".

Тим, хто критикує Соліса за маловідомі імена в послужному списку, Онер повідомляє, що не все залежить від бажання Соліса і його команди.

"Кевіна Джонсона, який вже підписав контракт на бій з Одланьєр, "відвів" Віталій, Арреолу притримало HBO, бо телеканал мав на нього інші плани і, крім того, було зрозуміло, що проти Соліса він без шансів".

Зараз же Онер і Соліс хочуть проведення бою з Валуєвим, "але схоже, що того цікавлять лише гроші. Крім того, він знає, що бій із Солісом поставить хрест на його кар'єрі, тому він наостанок хоче заробити якомога більше". Онер також нарік на те, що "суперників Солісу знайти важко, оскільки всі його бояться, і Віталій - не виключення".

Соліс звернувся прямо до Віталія.

"Віталій, забудь про Валуєва і Хея. Валуєву треба в цирк, а не на ринг. Він безславно програв Хею і Чагаєву і програв би й Холіфілду, якщо б не його промоутер. Крім того, він нижчий мене в рейтингу і явно не хоче боксувати зі мною - яке у нього право на бій з тобою?"

За словами Соліса, Хею багаторазово надавався шанс на поєдинок з кимось із братів Кличків, але він завжди "косив". Крім того, він відправляв його в нокаут ще в бюбителях.

"Тому виходь на бій зі мною. Я тобі обіцяю - після цього ти зможеш повністю сконцентруватися на політиці. Я заберу твій пояс і відправлю тебе на пенсію".

За матеріалами allboxing.ru

Зараз ви читаєте новину «"Я заберу твій пояс і відправлю тебе на пенсію" - Соліс до Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути