неділя, 30 травня 2010 13:32

Кличко переміг Сосновського на очах своєї дружини і дівчини брата (ФОТО)
14

Фото: Reuters

Віталій Кличко захистив титул чемпіона за версією WBC в поєдинку проти поляка Альберта Сосновського. Ще напередодні протистояння фахівці не сумнівалися в перевазі українця. Букмекери пішли у своїх прогнозах ще далі, пророкуючи Кличку дострокову перемогу.

Сосновський, як і його попередники, не зміг знайти способу пробити оборону Віталія, який у свою чергу впевнено контролював хід поєдинку. Розв'язка могла наступити вже в дев'ятому раунді, коли Кличко наніс два серйозні удари. Однак поляк встояв, а від великих неприємностей його врятував гонг.

Але вже в наступному раунді все стало на свої місця. Кличко тиснув, Сосновський відбивався, але дуже скоро "поплив" і, отримавши черговий удар, залишився лежати в кутку рингу. Продовжувати бій було безглуздо, і рефері зафіксував перемогу Віталія Кличка, повідомляє Террикон.

Підтримати Віталія на стадіон прийшла дружина Наталія, дівчина Володимира Хайден Панеттьєрі та дружина футболіста збірної Голландії Рафаеля ван дер Варта Сільвія.















Зараз ви читаєте новину «Кличко переміг Сосновського на очах своєї дружини і дівчини брата (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути