неділя, 30 травня 2010 13:49

"Я в захваті від боксу, який виконав брат" - Володимир Кличко

"Я в захваті від боксу, який виконав брат" - Володимир Кличко

Володимир Кличко прокоментував перемогу свого брата Віталія над поляком Альбертом Сосновським.

"Я в захваті від боксу, який виконав брат. Відзначу й Сосновського, який висловив свою повагу Віталію. Думаю, що у нього є майбутнє в світі боксу. Йому варто попрацювати над технікою і посилено тренуватися, тоді результати прийдуть.

Маючи солідну перевагу, Віталій у сьомому раунді пропустив досить чутливий удар від поляка, але виявив терпіння і домігся свого у десятому раунді", - каже боксер.

Нагадаємо, Віталій Кличко в ніч на 30 травня здобув перемогу над поляком Альбертом Сосновським, відправивши свого опонента в нокаут за півхвилини до закінчення десятого раунду.

Перемігши Сосновського, українець у черговий раз відстояв титул чемпіона світу за версією WBC (Всесвітня боксерська рада). Бій відбувся на футбольній арені "Шальке" в німецькому Гельзенкірхені.

Після перемоги над Сосновським на рахунку Віталія Кличка числиться 40 вдалих боїв з 42, 38 з яких він закінчив нокаутом. Польський боксер за всю свою кар'єру здобув 45 перемог (27 нокаутів), три рази зазнав поразки і один бій провів внічию.

За матеріалами Gazeta.ru

Зараз ви читаєте новину «"Я в захваті від боксу, який виконав брат" - Володимир Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути