неділя, 23 травня 2010 13:54

"Я потиснув руки всім" - Луї ван Галь

"Я потиснув руки всім" - Луї ван Галь

Жозе Моурінью після перемоги над "Баварією" у фіналі Ліги чемпіонів УЄФА говорив про гордість. У свою чергу, наставник мюнхенців Луї ван Галь порахував, що різниця між командами була невеликою і пошкодував про промах Томаса Мюллера на самому початку другого тайму.

Головний тренер "Баварії" Луї ван Галь:

"Я не здивований тим, як складався матч. Я здивований тим, що ми програли. Ми знали, що суперник буде грати саме так. Ми знали, що вони будуть організовано грати в обороні, знали, що Дієго Міліто і Веслі Снейдер можуть вирішити результат зустрічі, і саме так і сталося. Ми створювали менше моментів, ніж зазвичай. У нас були шанси, проте якщо ти не забиваєш, то програєш. Момент Мюллера в другому таймі міг пустити гру в інше русло.

Я потиснув руки всім, і для мене цього достатньо, це означає, що я гордий своєю командою. Щоб успішно зіграти проти такого клубу, як "Інтер", треба продемонструвати свою найкращу форму, але сьогодні ми цього не зробили.

Атакувати складніше, ніж захищатися, а нам доводилося атакувати в обмеженому просторі. Багато німецьких клубів роблять так само, але "Інтер" ще краще грає в цьому стилі і має в своєму розпорядженні гравців, які можуть вирішити результат зустрічі. Вся справа у виборі стилю, і ми вибрали дуже важкий шлях.

Мурінью привітав мене, і, можливо, він має рацію, але я відчуваю протилежні почуття. Я думаю, що "Інтер" виграв по праву, але в якійсь мірі легше вигравати, показуючи такий стиль.

Після поразки завжди легко сказати, що нам не вистачало Франка Рібері. Але ми грали без нього і проти "Ліона", і проти "Ювентуса", і ще половину сезону. Якщо граєш у такому ключі, як ми, то потрібні гравці-творці, і Рібері саме такий.

Мурінью сказав німецькому телебаченню, що ми виграли чемпіонат і кубок, і що це - шедевр, а Ліга чемпіонів - це бонус. Звичайно, для такої перемоги потрібна удача. Насправді, різниця між командами невелика." - зазначив Луї ван Галь.

За матеріалами Сегодня

Зараз ви читаєте новину «"Я потиснув руки всім" - Луї ван Галь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути