Ексклюзиви
понеділок, 21 вересня 2009 11:51

"Я на дурні питання не відповідаю" - Газзаєв

"Я на дурні питання не відповідаю" - Газзаєв

"Металіст" - "Динамо" - 1:2. Післяматчева прес-конференція

Валерій ГАЗЗАЄВ, головний тренер "Динамо":

- Я задоволений, що ми сьогодні перемогли. Для нас гра вийшла дуже важкою. У "Металіста" була територіальна перевага, він діяв достатньо активно і агресивно. Але нам вдалося провести дві хороші контратаки, були ще моменти, так що в цілому, я задоволений.

- Чи можна сказати, що сьогодні ви відпрацювали тактику гри з "Барселоною", коли "Динамо" свідомо менше володіє м"ячем і діє на контратаках?

- Ні. Відверто кажучи, це "Металіст" "посадив" нас в оборону. Думаю, сьогодні потрібно віддати належне якраз нашому суперникові. А що стосується "Барселони", прийде час, і ми подумаємо, як проти неї грати.

- "Динамо" обіграло "Рубін" з різницею в два м"ячі, а "Металіст" обидва рази - в один. Чи означає це, що харків"яни сильніші за росіян?

- Для вас, звичайно, "Металіст" сильніший.

- Чим викликана заміна Романа Єрьоменка ще в першому таймі?

- Рома просто не потрапив у гру.

- Після матчу з "Рубіном" було важко відновити команду за короткий період часу?

- Це нормальне явище, ніякої знижки нам робити не потрібно. Інакше не слід виступати в Лізі чемпіонів, а зосередитися виключно на чемпіонаті України. А оскільки ми щорічно беремо участь в єврокубках, значить, потрібно вміти працювати в такому режимі і добиватися результату. Не обов"язково завжди показуючи фантастичну гру. Всі розмови про велику кількість ігор - розповіді бабусь.

- Пізня заміна Шевченка - умова контракту або ви на щось сподівалися?

- Я на дурні питання не відповідаю.

- Які команди, на ваш погляд, можуть скласти конкуренцію "Динамо" і "Шахтареві"?

- Той же "Металіст", адже чемпіонат тільки починається. Також "Дніпро". Ще є команди з амбіціями і можливостями. Ще раз повторю, що "Динамо" і "Шахтар", відверто кажучи, - стоять осібно. Але навіть їм матчі даються не легко. Ви пам"ятаєте, який складний був наш кубковий поєдинок, та і сьогоднішній теж. Але ми іншої гри і не чекали, оскільки розуміли, що у харків"ян будуть присутні реваншистські настрої, та і харківські гравці добре себе проявили. Бажаю, щоб в наступних матчах вони грали ще сильніше.

За матеріалами ФК "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «"Я на дурні питання не відповідаю" - Газзаєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути