вівторок, 22 вересня 2009 10:11

"Я готовий до бою на 100%"- Віталій Кличко

"Я готовий до бою на 100%"- Віталій Кличко

Чемпіон світу в надважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко не виключає вірогідності того, що Дон Кінг замішаний в історії зі скасуванням поєдинку з Девідом Хеєм. Нагадаємо, що як заміна Хею було прийняте рішення провести бій з Крісом Арреолою 26 вересня в Лос-Анджелесі.

"Дон Кінг мріє контролювати важку вагу, як колись він це робив. Сьогодні важку вагу контролюють брати Клички: 3 з 4 найголовніших поясів належать саме нам. Я не виключаю, що злий геній боксу Дон Кінг замішаний в історії з Девідом Хеєм, оскільки він дійсно володіє певними правами на бої Валуєва", - цитує Віталія blik.ua.

Також українець розповів про хід підготовки до поєдинку з Арреолою.

"Всього - 18 чоловік. Це спаринг-партнери, тренер Фріц Здунек зі своїми асистентами, масажист, кухар, менеджер. Принципових відмінностей нинішнього тренувального табору від Гоінга, де я проводив підготовку до бою з кубинцем Хуаном-Карлосом Гомесом і нігерійцем Семюелем Пітером, немає. Відмінності лише в тому, що той знаходився в Австрії, а цей - в США. На мою думку, тренувальний табір повинен знаходитися там, де проходить поєдинок. Адже необхідно максимально зменшити ефект зміни клімату, часових поясів. Зрештою, в мене був такий же план роботи і такий же режим підготовки, як і до попередніх боїв.

"Я повинен бути готовий до різного розвитку подій. У мене є план "А", план "В" і план "С". У мене великий досвід, і я готовий битися всі 12 раундів. Я в прекрасній формі. Я знайду помилки в Арреоли і використаю їх. Зроблю все, що в моїх силах, щоб відправити його в нокаут якнайскоріше. Я готовий до довгого і до короткого бою. Не хочу багато говорити про стратегію - покажу свій план на рингу 26 вересня. Я вивчив Арреолу і знаю, як боксуватиму. Знаю, як його перемогти. У мене великий досвід зустрічей з боксерами подібного стилю, подібного розміру і подібного настрою. Тому я готовий до бою на 100 відсотків"

Блик

Зараз ви читаєте новину «"Я готовий до бою на 100%"- Віталій Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути