четвер, 30 жовтня 2008 14:15

"Я був вражений грою "Закарпаття" - Луческу

Аналіз, даний головним тренером "Шахтаря" минулій грі на післяматчевій прес-конференції, був настільки обширний, що присутнім журналістам не довелося ставити додаткових питань.

- Я був в хорошому сенсі вражений грою "Закарпаття" в першому таймі. Вони грали дуже здорово. Мені довелося в перерві жорстко поговорити зі своїми футболістами. У другій половині зустрічі ми виглядали трохи кращими, вийшли зовсім з іншим настроєм і по-іншому почали інтерпретувати гру.

"Деякі гравці сьогодні не вийшли на поле, тому що ми тримаємо в думці наступний матч. Вважаю, що у "Закарпаття" є шанси знову пробитися в Прем"єр-лігу. Що стосується "Шахтаря", то наші гравці на перший тайм вийшли розслабленими і думали, що легко здолають суперника. Після перерви позначилася різниця в класі. Ми почали грати в інший футбол і почали створювати багато моментів. Важливо, що ми пройшли в наступну стадію Кубка"

"Сподобалися декілька молодих гравців "Закарпаття". Вважаю, що у них є майбутнє. Хочу відмітити, що, коли команда з Ужгороду виступала у вищій лізі, поле у них було набагато гірше, ніж зараз. То ж можна сказати і про зал, в якому проходить прес-конференція".

"Ми випустили сьогодні на полі гравців, які були менш задіяні в матчах чемпіонату і Лізі чемпіонів. До того ж, "Шахтар" буквально через два дні чекає наступна гра в чемпіонаті. А потім - виїзний матч зі "Спортингом". Деяких футболістів потрібно було подивитися у дії, а втомленим і травмованим відновитися. Я маю на увазі Фернандіньйо, Дуляя і Срну. Чигринський і Брандау пропускали гру через картки, а Кучер і Хюбшман травмовані. Сподіватимемося, що вони відновляться до наступного матчу. Повторюся, найважливіше - що ми пройшли далі в Кубку України".

Офіційний сайт "Шахтаря"

Зараз ви читаєте новину «"Я був вражений грою "Закарпаття" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути