субота, 03 лютого 2018 21:53

П'ятов пропустив м'яч з 60 метрів

П'ятов пропустив м'яч з 60 метрів
"Шахтар" виграв перший матч на зборах

Відбулися чергові товариські матчі за участю українських клубів, які готуються до старту другої частини сезону прем'єр-ліги.

Донецький "Шахтар" здобув першу перемогу на зборах, зумівши зломити опір чеської "Славії" - 3:2.

Найяскравішим моментом спарингу став гол хавбека чеського клубу Мирослава Стоха, який відкрив рахунок, пробивши Андрія П´ятова зі своєї половини поля.

Воротар "Шахтаря" прокоментував пропущений гол з 60 метрів.

"Нарешті ми здобули першу перемогу на зимових зборах. У кожній грі мали величезну перевагу, але позитивного результату не було. Сьогодні все вийшло. Рухаємося в правильному напрямку. Паулу Фонсека задоволений нашою роботою - це головне.

Пропустив трохи курйозний перший гол, але тренерський штаб вимагає грати якомога вище, щоб, в разі небезпеки, ми могли підстрахувати наших захисників. Нічого страшного, в футболі буває таке", - сказав П'ятов.

"Шахтар" - "Славія" - 3:2

Голи: Ісмаїлі, 30, Феррейра, 39, 59 - Стох, 17, Шкода, 52.

"Шахтар": П´ятов (Кудрик, 46), Додо (Бутко, 82), Кривцов (Ордець, 82), Ракицький (Хочолава, 71), Ісмаїлі (Матвієнко, 82), Фред (Патрік, 79), Степаненко (Танковський, 82), Марлос (Зубков, 82), Тайсон (Петряк, 82), Бернард (Коваленко, 71), Феррейра (Бланко Лещук, 82).

Київське "Динамо" провело товариську зустріч з кривдником "Зорі" - "Естерсундом", а матч завершився бойовою нічиєю - 2:2.

Півзахисник "Динамо" Руслан Ротань отримав травму на 44-й хвилині матчу. У перерві Ротаня замінив Жуніор Мораес. Про характер травми поки не повідомляється.

"Динамо" - "Естерсунд" - 2:2

Голи: Морозюк, 19, Мораес, 50 (з пенальті) - Ноур, 31 (з пенальті), Годдос, 45.

"Динамо": Рудько, Кендзьора, Хачеріді, Кадар, Піварич, Шапаренко, Морозюк, Циганков (Гонсалес, 62), Гармаш, Ротань (Мораес, 46), Бесєдін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ключовий опорник "Шахтаря" розповів, чому зірвався трансфер до АПЛ

Після 19-ти зіграних турів української прем'єр-ліги "Шахтар" йде на першому місці в турнірній таблиці, випереджаючи "Динамо" на три очки.

Зараз ви читаєте новину «П'ятов пропустив м'яч з 60 метрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути