понеділок, 15 лютого 2010 11:16

П"ять комплектів нагород було розіграно у другий день Олімпіади

П"ять комплектів нагород було розіграно у другий день Олімпіади
Француз Джейсон Ламі-Шаппюї став олімпійським чемпіоном з лижного двоєборства. З результатом 25.47,1 він виграв змагання, що складалися зі стрибків із трампліна та лижної гонки на 10 км. Друге місце в підсумку посів американець Джонні Спіллейн, який поступився переможцеві 0,4 секунди. Бронза дісталася представнику Італії Алессандро Піттіну (+0,8).

Чеська ковзанярка Мартіна Саблікова стала олімпійською чемпіонкою Ванкувера на дистанції 3000 метрів. Результат переможниці - 4 хвилини 2,53 секунди. Друге місце зайняла німкеня Штефані Бекерт (+2,09 секунди), бронзу завоювала Крістіна Гроувз з Канади (+2,31).

Німецький саночник Фелікс Лох здобув перемогу в одиночному розряді. Лох лідирував вже перед четвертим заїздом (3.13,085). Другим став його співвітчизник Давід Меллер (+0,679), а бронзу завоював італієць Армін Цоггелер (+1,290). Росіянин Альберт Демченко залишився за межею призерів, посівши четверте місце.

Канадець Олександр Білодо став олімпійським чемпіоном в дисципліні фрістайлу могул. Після кваліфікації він посідав друге місце, але показав найкращий результат у фінальному раунді змагань, набравши 26,75 бала. Нагорода стала першою золотою медаллю канадської збірної на "домашній" Олімпіаді. Срібло дісталося представникові Австралії Дейлі Бегг-Сміту (26,58), бронза - американцеві Бріоні Вілсону (26,08).

Раніше повідомлялося, що переможцем спринтерської гонки став французький біатлоніст Венсан Жей. Українець Дериземля посів п"яту сходинку.

РИА Новости
Зараз ви читаєте новину «П"ять комплектів нагород було розіграно у другий день Олімпіади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути