пʼятниця, 10 червня 2011 10:15

П'ять футболістів збірної Мексики попалися на допінгу

П'ять футболістів збірної Мексики попалися на допінгу

П'ять футболістів збірної Мексики відсторонені від участі в матчах через позитивні допінг-проби. Заборонений препарат Кленбутерол був виявлений в організмі основного воротаря Гільєрмо Очоа, захисників Едгара Дуенаса і Франсіско Родрігеса, а також півзахисників Крістіана Бермудеса і Антоніо Наельсона Синьї. Про це повідомляє AFP.

Керівники мексиканського футболу припускають, що заборонена речовина могла випадково потрапити в організм спортсменів разом з м'ясом, яке вони їли в тренувальному таборі (це дійсно можливо, оскільки деякі виробники м'яса додають препарат в їжу тварин для збільшення їх м'язової маси). Однак у випадку, якщо невинність гравців довести не вдасться, вони можуть бути дискваліфіковані на тривалі терміни.

Очоа і Родрігес 5 червня брали участь у стартовому матчі Gold Cup (чемпіонату Північної Америки) зі збірною Сальвадору. У цій грі мексиканці перемогли з рахунком 5:0. У ніч з 9 на 10 червня, вже після відсторонення п'яти футболістів, збірна Мексики зустрічалася з командою Куби і знову перемогла з рахунком 5:0.

Мексиканці, що лідирують у групі A з шістьма очками, вже забезпечили собі вихід в 1/4 фіналу. У збірної Коста-Ріки чотири очки, у Сальвадору - одне очко, а збірна Куби очок не набрала.

Зараз ви читаєте новину «П'ять футболістів збірної Мексики попалися на допінгу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути