середа, 30 березня 2011 17:30

Боєць змішаних єдиноборств здав на допінг-тест не людську сечу

Боєць змішаних єдиноборств здав на допінг-тест не людську сечу

Бразилець Тіаго Сілва, який виступає у змішаних єдиноборствах (MMA) у ваговій категорії до 93 кілограмів, здав на допінг-тест сечу, що не належить людині. Про це повідомляє Yahoo! Sports. Допінг-проба була взята у Сілви в січні 2011 року після бою з американцем Брендоном Вєрою, який бразилець виграв.

Що саме являла собою допінг-проба Сілви, не уточнюється. Раніше Атлетична комісія штату Невада відсторонила спортсмена від змагань, але в чому причина такого рішення, не повідомлялося.

Сілві загрожує штраф і призупинення дії або анулювання боксерської ліцензії. Слухання у справі бразильського бійця відбудуться 7 квітня 2011 року.

У змішаних єдиноборствах вже виникали подібні ситуації. Як зазначає інтернет-видання Allboxing.Ru, в 2007 році колишній чемпіон UFC (Абсолютний бійцівський чемпіонат) Кевін Рендлмен здав в якості допінг-проби собачу сечу, а інший американець Дієго Санчес використовував водопровідну воду.

28-річний Сілва провів за свою кар'єру в змішаних єдиноборствах 17 боїв. Бразилець отримав 15 перемог (11 - нокаутом) і зазнав дві поразки.

Зараз ви читаєте новину «Боєць змішаних єдиноборств здав на допінг-тест не людську сечу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути