Ексклюзиви
субота, 07 червня 2008 19:17

П"ять фактів про Курнікову в її День народження

П"ять фактів про Курнікову в її День народження

Сьогодні у знаменитої російської тенісистки Анни Курнікової день народження. Вона народилася в спортивній сім"ї: батько професійно займався боротьбою, мати - тенісний тренер.

В її активі перемоги в парі з Мартіною Хінгіс на Відкритому чемпіонаті Австралії (1999, 2002). У 2003 році Анна отримує травму.

Анна набуває всесвітньої популярності, вона часто з"являється на обкладинках глянцевих журналів, а в 1998, 2000, 2002, 2003 роках потрапляє в список 50-ти найкрасивіших людей журналу People. Вона стає рекламним агентом багатьох знаменитих фірм: Adidas, Berlei, Yonex, Omega, й інших. У 2002 році читачі журналу FHM ставлять Анну на перший рядок у списку 100 найсексуальніших жінок у світі.

В її особистому житті теж вирують пристрасті. Після розриву заручин з хокеїстом Сергієм Федоровим Анна вирішила поєднати своє життя з хокеїстом Павлом Буре. Але незабаром розлучилася і з ним і в ЗМІ бурхливо обговорювався її роман з Енріке Іглесіасом, в компанії з яким Анну часто помічали з 2003 року, ходили навіть наполегливі чутки, що вони таємно одружені. Останнім часом у зв"язку із завершенням тенісної кар"єри інтерес до Анни зменшився. Живе вона в Маямі, Флорида (США), маючи російське громадянство.

5 фактів про Анну Курнікову

В інтерв"ю про своє життя у США говорить:

- Я взяла все краще, що є в обох країнах. В Америці я навчилася жити просто: захотів - зателефонував, і тобі принесуть піцу додому! У Росії, окрім культурного пласта (історія, книги, музеї), у тебе ніколи нічого не немає.

В одязі віддає перевагу класичному стилю. Що стосується кольорів - небайдужа до яскравих, контрастних поєднань, але іноді вибирає і чорно-білу гамму.

Після завершення тенісної кар"єри Анна почала частішим з"являтися у світі. Проте, за її власними словами, Курнікова не дуже любить "тусовки", адже вони відбуваються ночами, а вона обожнює поспати. Сон - найкращий еліксир краси для Анни Курнікової.

Головною гордістю екс-тенісистки є її ідеальна фігура. Не дивлячись на те, що Анна стверджує, що не сидить на дієтах, зізнається, що "три десерти підряд їсти не буде", але дуже любить російський шоколад.

На докори, що стосуються своєї не найвдалішої тенісної кар"єри (Анна не виграла жодного турніру за час перебування на спортивному Олімпі, при цьому маючи дуже високі гонорари) спортсменка відповідає гордо:

- Не хочу і не повинна ні перед ким виправдовуватися. Врешті-решт я знаю, що вилізла практично з нізвідки, знаю, чого добилася, які у мене результати і в тенісі, і в житті. Я задоволена і вдячна своїй долі.

www.glomu.ru

Зараз ви читаєте новину «П"ять фактів про Курнікову в її День народження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути