вівторок, 07 серпня 2007 10:18

Путіна просять очолити оргкомітет сочинської Олімпіади-2014

Президент Олімпійського комітету Росії (ОКР) Леонід Тягачев розповів, що він і керівник справами президента Росії Володимир Кожін довгий час умовляють Володимира Путіна очолити оргкомітет зимової Олімпіади 2014 року в Сочі. Глава держави поки не дав остаточної відповіді, повідомляє www.lenta.ru.

По словах Тягачева, думка про те, що саме Путін повинен очолити оргкомітет Ігор-2014, підтримує вся спортивна громадськість і всі вищі керівники Росії. Розділ ОКР вважає, що оскільки президент країни вніс вирішальний внесок до перемоги Сочи в олімпійській гонці, відвідавши асамблею Міжнародного олімпійського комітету (МОК) в Гватемелі, то було б логічне, щоб Путін очолив оргкомітет Олімпіади в Сочі.

- Через рік у нас в країні буде інший керівник, інший президент. Але авторитет і вплив Путіна від цього не стануть менший. Щоб вирішити будь-яку, найсерйознішу проблему, пов"язану з підготовкою Олімпіади в Сочі, йому потрібно буде зробити всього один дзвінок, дати всього одне доручення, - резюмував Тягачев.
Зараз ви читаєте новину «Путіна просять очолити оргкомітет сочинської Олімпіади-2014». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути