пʼятниця, 12 жовтня 2012 23:01

Шлях до Бразилії. Збірна України втрачає очки в Молдові
33

Тренування збірної України на стадіоні "Зімбру"
Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА
Вболівальники збірної України

Сьогодні, у п'ятницю, 12 жовтня національна збірна України проводить свій другий матч відбору на ЧС-2014. Суперником синьо-жовтих є поточний аутсайдер групи Молдова. Команда Іона Караса програла два своїх попередніх поєдинки проти Англії (0:5) та Польщі (0:2). Ми ж зіграли з родоначальниками футболу унічию — 1:1.

Слідкувати за матчем онлайн ви можете тут.

Вболівальники

На матчі аншлаг. Вболівальники розкупили всі квитки, але прийти на стадіон раніше стартового свистка вийшло не у всіх. Перші 10-15 хвилин гри глядачі стікалися на "Зімбру" і ще кілька хвилин намагалися з'ясувати чому їх місце вже зайняте.

Українські вболівальники зайняли два сектори. Приємно, що у виїзному матчі вони "переграють" господарів. Особливо вдало у них вийшла "Червона рута".

Правда під кінець матчу українські вболівальники запалили файєри і кілька з них кинули на поле. Тимощук погасив один із них і жестами намагався заспокоїти фанів. Мабуть, не дуже подіяло, оскільки палаючі фаєри продовжили летіти у бік воріт П'ятова.

Поліція

Ми вже відвикли від міліції на стадіонах. А на "Зімбру" люди у формі взяли поле у щільне кільце — працівники правоохороних структур стояють через кожні два метри. Їх колеги з собаками та у бронжилетах стежать за порядком навколо арени.

Лава запасних

Запасні гравці і тренерські штаби збірних розмістилися навпроти ложі преси та віп-ложі. Як правило лави запасних на стадіонах знаходяться з іншого боку. Виходить, що футболісти співають гімн стоячи спиною до своїх наставників. Дезорієнтований Анатолій Тимощук після обміну вимпелами не відразу відшукав лавку запасних.

Віп-балкони

Стадіон "Зімбру" знаходиться в оточені багатоповерхівок. З найближчих балконів відкривається гарний вид на поле. Місцеві жартома називають їх віп-місцями. Перед матчем там прогулювалися люди, схожі на поліцейських. Пізніше до них приєдналися інші глядачі.

Молдова — Україна - 0:0

Збірна України не змогла перемогти Молдову на "Зімбру". Команди так і не відкрили рахунок у матчі (гол Ярмоленка відмінив французький арбітр). Синьо-жовті втратили очки там, де їм прогнозували якщо не легку прогулянку, то безапеляційну перемогу. Далі буде важче - 16 жовтня у Києві гостює Чорногорія.

Зараз ви читаєте новину «Шлях до Бразилії. Збірна України втрачає очки в Молдові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути