середа, 09 березня 2011 17:59

Пуйоль передав Червоному Хресту чек на 100 тисяч євро

Пуйоль передав Червоному Хресту чек на 100 тисяч євро

Капітан "Барселони" Карлес Пуйоль понад 230 тисячами голосів в опитуванні читачів офіційного сайту УЄФА був обраний капітаном "ідеальної команди 2010 року", але вирішив не отримувати призові гроші.

Перед матчем у відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між "Барселоною" і "Арсеналом" Пуйоль отримав чек на 100.000 євро, проте вирішив передати ці гроші в Міжнародний комітет Червоного Хреста, кошти якого будуть направлені на програму реабілітації жертв мін в Афганістані.

"Я дуже пишаюся, що я був обраний капітаном ідеальної команди читачів UEFA.com. У той же час, я розумію, що радість не тільки грати у футбол, а й просто мати хороше здоров'я і обидві ноги.

Я сподіваюся, що цей подарунок допоможе зробити простіше життя, принаймні, деяким людям, яким пощастило менше, ніж мені", - заявив 32-річний капітан збірної Іспанії.

Нагадаємо, у повторному матчі 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів "Барселона" обіграла "Арсенал" з рахунком 3:1 і вийшла у чвертьфінал турніру.

Зараз ви читаєте новину «Пуйоль передав Червоному Хресту чек на 100 тисяч євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути