вівторок, 11 серпня 2009 13:39

Псевдо-Ессьєн роздавав автографи, поки справжній грав у футбол (ФОТО)

Автор: vecernji.hr/
 

Людина, схожа на відомого футболіста лондонського клубу "Челсі" Майкла Ессьєна, протягом декількох днів минулого тижня вводив в оману жителів хорватського курорту Тучепі, повідомляє популярна загребськая газета "Вечерні лист".

Чоловік, представляючись Ессьєном, не брав участі в яких-небудь махінаціях і не позичав гроші, як це часто буває в подібних випадках, а тільки грав у футбол з дітьми, роздавав автографи і фотографувався зі "своїми" шанувальниками.

Про те, що лже-Ессьєн вражаючим чином був схожий на "оригінал" можна судити з опублікованій в газеті фотографії, запозиченій газетярами у шанувальників футболіста, які сфотографувалися з ним.

Чоловік, справжнє ім"я якого так і залишилося невідомим, знаходився на курорті у супроводі дівчини з Боснії і Герцеговини.

Журналісти відзначають, що у деяких людей, які спостерігали протягом декількох днів лже-Ессьєна, зародилися підозри, чому така відома персона у футболці своєї команди шукає зустрічі з публікою не на найпрестижнішому хорватському курорті. В той же час інші відстоювали до "футболіста" годинні черги за автографами.

Можливо, громадськість ввела в оману широка душа "знаменитості", яка віддавала перевагу дорогому одягу, і яка легко залишала в кафе по 200 євро за раз.

Обман розкрився минулої неділі, коли "Челсі" у фіналі Суперкубка Англії грав проти "Манчестер Юнайтед". Тоді як справжній Ессьєн виходив на поле, його двійник розплачувався за випивку в хорватському барі, що організував масовий перегляд матчу.

Після цього лже-Ессьєн зник безвісти, а курортники залишилися дивуватися, навіщо комусь знадобилося прикидатися футболістом "Челсі" без жодної для себе користі.

РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «Псевдо-Ессьєн роздавав автографи, поки справжній грав у футбол (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути