понеділок, 10 серпня 2009 17:11

"Челсі" виграв у "Манчестера" Суперкубок Англії

Автор: фото: REUTERS/Darren Staples
  Суперкубок Англії тримають лідери ”Челсі” Джон Террі (ліворуч) та Френк Лемпард
Суперкубок Англії тримають лідери ”Челсі” Джон Террі (ліворуч) та Френк Лемпард

Вочевидь, Андрієві Шевченку, щоб мати регулярну гральну практику, напередодні вирішальних матчів у боротьбі за путівку на Кубок світу-2010, слід змінювати команду. Контракт капітана українців з лондонським "Челсі" діятиме ще впродовж року, але новий тренер лондонців Карло Анчелотті, як і рік тому в "Мілані", не розраховує на Шеву. Минулої неділі "Челсі" виграв Суперкубок Англії, перемігши "Манчестер Юнайтед" у серії пенальті. Шевченко не потрапив до заявки на матч.

Поєдинок вийшов достатньо видовищним. МЮ показав свою бойовитість в атаці і без Кріштіану Роналду, а "Челсі", як і в московському фіналі Ліги чемпіонів, перехопив ініціативу у другому таймі. Основний час гри закінчився з рахунком 2:2. У серії пенальті позначилася відсутність у складі чемпіона Англії голкіпера Едвіна ван дер Сара, який пропустить два місяці через травму руки.

Анатолій Тимощук дебютував в офіційному матчі за "Баварію". Уродженець Луцька вийшов на останні 10 хв. виїзного поєдинку проти "Хоффенхайма". Тимощук замінив капітана ван Боммеля, який зазнав травми і вибув на місяць. За такої ситуації українець має гарні шанси стати гравцем основного складу.

"Зеніт" звільнив Діка Адвокаата

Звісно, це залежить від норовливого тренера "Баварії" Луї ван Галя, який у день матчу святкував 58-й день народження. Перемогу підопічні йому подарувати не змогли — 1:1.

У чемпіонаті Росії дві тренерські відставки. "Кубань" програла вдома "Сатурну" —  0:2. Після поразки керівництво краснодарців звільнило Сергія Овчинникова, колишнього помічника Юрія Сьоміна у київському "Динамо". "Зеніт" із таким же рахунком поступився у Санкт-Петербурзі "Томі", і Дік Адвокаат уже може готуватися до роботи зі збірною Бельгії. Тимчасово Адвокаата замінить Анатолій Давидов, а повноцінним наступником голландця може стати колишній тренер італійського "Інтера" Роберто Манчіні, під якого вже купили футболіста "Торіно" Алессандро Розіну.

Лідирує у російській першості "Рубін". На очко відстає московський "Спартак", на чотири — ЦСКА. Команда Юрія Сьоміна "Локомотив" здолала у Самарі "Крылья Советов" і посідає шосте місце, поступаючись "Рубіну" дев"ятьма пунктами. До кінця турніру 13 турів.

Зараз ви читаєте новину «"Челсі" виграв у "Манчестера" Суперкубок Англії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути