вівторок, 21 грудня 2010 18:08

Проти постраждалого у ДТП голкіпера "Динамо" порушили кримінальну справу

Проти постраждалого у ДТП голкіпера "Динамо" порушили кримінальну справу

Проти колишнього воротаря збірної Росії з футболу Веніаміна Мандрикіна, що отримав важкі травми в автомобільній аварії, порушили кримінальну справу. Справу порушено за статтею "порушення правил дорожнього руху і експлуатації транспортних засобів", що передбачає до трьох років тюремного ув'язнення.

ДТП за участю Мандрикіна сталося в ніч на 10 листопада в Брянську, де він грав за місцеве "Динамо". За даними ГИБДД Брянської області, футболіст врізався в дерево, коли втікав від міліцейського автомобіля та не впорався з керуванням на швидкості близько 200 кілометрів на годину.

Разом з Мандрикін в автомобілі Porsche Cayenne знаходилися ще два гравці "Динамо" Максим Федоров і Марат Макєєв, а також дві дівчини 1991 і 1992 років народження. У результаті аварії воротар отримав перелом хребта. Через два дні після ДТП його доставили в московський НДІ нейрохірургії імені Бурденка. Мандрикін до цих пір знаходиться в стані штучної коми.

Одна з дівчат, що знаходилися в автомобілі, отримала перелом грудного відділу хребта, інша - удари і перелом ключиці. Одноклубники Мандрикіна відбулися ударами.

Як розповів начальник слідчого управління при УВС по Брянській області Сергій Седякин, він не впевнений, що Мандрикіну буде висунуто звинувачення, оскільки футболіст перебуває у важкому стані.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Проти постраждалого у ДТП голкіпера "Динамо" порушили кримінальну справу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути