понеділок, 05 лютого 2007 11:51

Промоутер Пітера порадив Кличку стати у чергу

Тристоронні переговори про порядок проведення чемпіонських поєдинків за титул чемпіона світу з боксу за версією WBС у надважкій вазі знаходяться під загрозою зриву.

Керівники WBC запропонували промоутерам Олега Маскаєва, Семюеля Пітера і Віталія Кличко зустрітися за столом переговорів і улагодити спірні моменти. Але команда Пітера категорично відмовилася від такої пропозиції, повідомляє "Наш Спорт".

- Поважаю Віталія Кличко. Радий, що він повертається на ринг. Сподіваюся, що травма його більше не турбує. Але ми не дозволимо ні йому, ні будь-кому іншому випередити Пітера в поєдинку з Маскаєвим. Семюель обов"язковий претендент на пояс чемпіона. Ми не стоятимемо осторонь і не дозволятимемо порушувати його права. Якщо Кличко хоче боксувати за титул чемпіона, нехай стане в чергу і спокійно готується до поєдинку з переможцем Маскаєв-Пітер. Саме тому не бачу сенсу у тристоронніх переговорах, - заявив промоутер Пітера Діно Дува.

Зараз ви читаєте новину «Промоутер Пітера порадив Кличку стати у чергу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути