середа, 27 лютого 2013 17:44

Прокуратура хоче забрати в "Сокола" землю у Пущі-Водиці

Прокуратура хоче забрати в "Сокола" землю у Пущі-Водиці
У "Сокола" земля пішла з під ніг. Фото: hcsokol.com.ua

Прокуратура Оболонського району Києва подала позов до суду, за допомогою якого має намір повернути до комунальної власності міста близько 29 га землі у Пущі-Водиці, які перебувають в оренді ТОВ "Хокейний клуб "Сокіл Київ", повідомляє Чемпіон із посиланням на bighockey.ua.

За інформацією з офіційного сайту прокуратури Києва, Київрада наприкінці 2007 року уклала з "Соколом" договір оренди на цю земельну ділянку вартістю понад 40 млн грн по вул. Міській у Пуща-Водицькому лісництві Святошинського лісопаркового господарства для будівництва спортивно-оздоровчого комплексу з льодовим стадіоном і адміністративною будівлею.

Прокурорською перевіркою встановлено, що будівництво спортивного комплексу й досі не розпочато, та з червня 2012 року хокейний клуб систематично не сплачує орендну плату.

Згідно з інформацією Державної податкової інспекції у Оболонському районі Києва розмір боргу за оренду землі складає майже мільйон гривень.

За законодавством систематична несплата земельного податку або орендної плати є підставою припинення права користування земельною ділянкою, нагадують у прокуратурі.

Зараз ви читаєте новину «Прокуратура хоче забрати в "Сокола" землю у Пущі-Водиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути