Ексклюзиви
четвер, 27 листопада 2008 15:19

Прогнози фахівців на матч "Галатасарай" - "Металіст"

Прогнози фахівців на матч "Галатасарай" - "Металіст"

Олег Саленко - 1:1

- Важко робити прогноз на цей матч, оскільки обидві команди зараз знаходяться приблизно на одному рівні. "Металіст" в Кубку УЄФА грає в добротний футбол, тому, у команди Мирона Маркевича є непоганий шанс забрати очки у турецького клубу. Головне - строго зіграти в обороні і не допустити невимушених помилок. Не дивлячись на те, що "Галатасарай" в цьому матчі влаштує нічийний результат, впевнений, грати турки будуть тільки на перемогу. Але особисто я вірю в гостей, які повинні відвезти із Стамбулу результативну нічию.

Юрій Калітвінцев - 1:0

- Чесно кажучи, я вже давно не бачив в справі "Галатасарай", але, в принципі, можу припустити, в який футбол турки гратимуть на "Алі Самі Єн". Думаю, "Металістові" буде в Туреччині непросто, оскільки у харків"ян, в порівнянні з господарями, не так вже багато єврокубкового досвіду. Тільки тому віддаю перевагу турецькій команді, яка, думаю, переможе з різницею в один м"яч.

Петро Кушлик - 1:1

- У Стамбулі "Металістові" буде дуже важко, перш за все, в психологічному плані. Всі знають про те, які в Туреччині уболівальники, що уміють тиснути на команду суперника. Звичайно, хочеться, щоб харків"яни отримали перемогу, але, думаю, і нічия буде вельми непоганим результатом. Сподіваюся, що Северин Ганцарчик, з яким я працював при перебуванні тренером "Волині", заб"є свій традиційний м"яч з штрафного.

Олег Таран - 1:1

- Найголовніше, щоб підопічні Мирона Маркевича як слід настроїлися на цю гру. Звичайно, "Галатасарай" - дуже серйозна команда, і обіграти її буде дуже непросто, але харків"яни повинні брати очки на виїзді і поповнювати єврокубковий коефіцієнт України. Оскільки є патріотом нашої країни, поставлю на результативну нічию.

sport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Прогнози фахівців на матч "Галатасарай" - "Металіст"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути