четвер, 27 листопада 2008 10:27

Маркевич і Скіббе розхвалювали "Галатасарай" і "Металіст"

Головний тренер "Металіста" Мирон Маркевич не радить порівнювати матчі з "Бешикташем" і гру группового турніру Кубка УЄФА з "Галасараєм", що пройде в четвер.

"Є маленька різниця. Тут одна гра, а там дві, тобто тоді в нас була можливість у Харкові взяти реванш. Що стосується матчу з "Галатасараєм", то звичайно нам подітися нікуди, у нас лише одне очко. Потрібно завтра показати свою гру", - Маркевич.

Свого майбутнього суперника Маркевич назвав сильною командою.

"Галатасарай" відомий в усім світі. Ця команда уже вигравала і Кубок УЄФА, і суперкубок УЄФА. Тому ми прекрасно розуміємо з ким будемо грати.  Команда дуже добре укомплектована. Ми дивилися матч "Галатасарая" з "Олімпіакосом". Особливо здивували Лінкольн, Барош, К"юелл. У них гарний підбір футболістів."

Головний тренер "Галатасарая" Міхаель Скіббе напередодні матчу Кубка УЄФА з харківським "Металістом" виділив сильні сторони суперника.

"Цей матч стане вирішальним на груповій стадії. Щоб забезпечити собі путівку в наступну стадію турніру, нам необхідно перемагати.

Ми знаємо, що "Металіст" - чудова команда, яка відмінно обороняється і має великий потенціал в атаці. Ми подивилися матчі українців з "Бешикташем" і переконалися, проти якої сильної команди нам належить грати", - наводить слова Скіббе офіційний сайт "Галатасарая".

Зараз ви читаєте новину «Маркевич і Скіббе розхвалювали "Галатасарай" і "Металіст"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути