понеділок, 04 червня 2012 11:09

"Про збірну України всі забули" - Воронін

"Про збірну України всі забули" - Воронін
Вороніну бракує уваги з боку преси ФОТО: iSport.ua

Нападаючий збірної України Андрій Воронін неприємно здивований відсутністю уваги вітчизняних ЗМІ до висвітлення підготовки національної команди до Євро-2012, яке стартує найближчим часом.

"Тут, на зборі в Австрії, у нас є все необхідне для підготовки. Футбольне поле - поруч з нашим готелем, до нього буквально дві хвилини ходи. Тому в цьому плані все нормально, працюємо. У нас майже завжди по два тренування в день, так що вільного часу, по суті, не залишається. Вранці потренувалися, повернулися, обідаємо і лягаємо спати. Після вечірнього тренування те ж саме, тільки ще проходимо відновлювальні процедури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мінус Бандура, Мандзюк та Степаненко: Блохін назвав склад на Євро-2012

Але про збірну України всі забули. Забули, що ми теж беремо участь в Євро-2012. Це особливо кидається в очі, якщо подивитися, яка пильна увага прикута до інших збірних. Взяти ту ж Росію: хтось не встиг руку підняти, а про це вже пишуть, говорять в новинах. А про збірну України майже нічого не написано. Якщо не вважати прес-конференцій та інтерв'ю головного тренера.

Тут, в Австрії, взагалі немає українських журналістів, телеканали не знімають наші тренування - до нас немає жодної уваги. Під час підготовки до ЧС-2010 цієї уваги було раз в десять більше. Я, звичайно, не знаю, які там бюджети у наших телеканалів і журналістів, але трохи образливо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна України на останніх хвилинах програла Австрії

Думаю, що і вболівальники хочуть знати, як наша збірна готується, де ми взагалі знаходимося і як живемо, в якому стані знаходиться той чи інший футболіст. А в реальності уваги до нашої збірної взагалі ніякого! Хоча, в принципі, в Україні частенько було таке ставлення до збірної", - сказав Воронін в інтерв'ю телепрограмі "ПроФутбол".

Зараз ви читаєте новину «"Про збірну України всі забули" - Воронін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути