вівторок, 26 березня 2019 10:01

Про що пишуть ЗМІ після матчу Люксембург - Україна

Про що пишуть ЗМІ  після матчу Люксембург - Україна
Євген Коноплянка знову був не переконливий. Фото: ФФУ.

Збірна України на останніх секундах вирвала гостьову перемогу над Люксембургом 2:1. Провідні інтернет - видання констатують важку гру для національної команди та долю везіння, яка допомогла Україні здобути 3 очки. Gazeta.ua зібрала кращі коментарі по вчорашній грі.

Ресурс "Ua -football.com" пише, що удача була на стороні команди Андрія Шевченка. Господарі поля нічим не поступалися більше сильнішому супернику, просто удачі була цього вечора на стороні українців.

Люксембург заслужив на очки в цьому матчі, проте доля вирішила поглумитися над відважними хлопцями. Одна з останніх атак України завершилася фолом Карлсона проти Циганкова і прикрим для господарів стандартом, але таким солодким для Шевченка автоголом Родрігеша. Шевченко – пестунчик долі? Наразі так, але треба бути готовим, що десь цей фарт повернеться до нас спиною".

Шевченко – пестунчик долі

Портал "Sportarena.com" відзначає слабку гру наших флангових гравців. які б мали бути більше активними в атаці.

"Перед грою ми відзначали, що цікаво було б подивитися на Віталія Миколенка в атаці. На жаль, захисник не переконав: Миколенко затримувався з передачами та одноманітно діяв 1 в 1.

Євген Коноплянка провалив другий матч у збірній поспіль. Знову бляклий дриблінг, погані обігравання з партнерами та неякісні позиційні відкривання - Коноплянка зараз у відверто поганій формі.

Богдан Бутко здійснював перспективні кроси в штрафну, але йому не вистачило стартового ривка і різкості, щоб якомога швидше подавати / прострілювати після діагоналей у свою зону.

Євген Коноплянка провалив другий матч у збірній поспіль

А тому компліментів заслуговує тільки Віктор Циганков, у якого, правда, теж вистачало помилок. Нерідко бажання загострити у Віктора випереджало саму ігрову думку".

"Football24.uа" зазначає, що збірній є ще над чим працювати та що вдосконалювати. Невдалі матчі бувають в кожного, але потрібно працювати над тим, щоб їх було менше.

"Три очки – це добре, звісно. Хлопці бились за результат, як могли, і віддали багато сил, їх можна привітати з першим місцем у групі B. Однак на цьому позитив практично завершується. Просто потрібно розуміти, що нам ще працювати і працювати, якщо хочемо зберегти лідерство, яке казковим чином впало в наші руки. Розуміти і визнавати, що ми фактично провалили матч проти команди, яка вже не безпросвітний аутсайдер, але ще й далеко не середняк навіть. Те, що пощастило з перемогою, ні в якому разі не має збивати зі шляху тверезої оцінки гри. Провальної гри, будьмо відверті самі перед собою".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірній Люксембургу не вистачило досвіду для того, щоб взяти очки в матчі проти збірної України

Після нічиї із Португалією та перемоги над Люксембургом збірна України здобула 4 очки та очолила свою групу у кваліфікації до Кубка Європи 2020.

Зараз ви читаєте новину «Про що пишуть ЗМІ після матчу Люксембург - Україна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути