Ексклюзиви
четвер, 18 червня 2009 09:19

Про "Шахтар" зняли мультик (ВІДЕО)

Про "Шахтар" зняли мультик (ВІДЕО)

Якщо ви побачите по телевізору мультяшних персонажів, дуже схожих на Діму Чигринського, Маріуша Левандовського або ще когось з футболістів "Шахтаря", не лякайтеся. Це всього лише анімація! Але на футбольну тему і про клуби, які грають в українській Прем"єр-лізі. І перший мультик - про "Шахтар"!

Герої мультиплікаційного серіалу зображають футболістів, тренерів, арбітрів і вболівальників. Вони барвисті, дещо дивакуваті, веселі і смішні. Події, зрозуміло, розгортаються на футбольному полі і на його трибунах.

Хронометраж кожної серії - близько двох хвилин. Словом, перегляд аніскільки не напружує, а навіть навпаки. Воно і не дивно - адже все це справа рук колишніх кавеенщиків, учасників відомої у минулому команди "Дрім-тім".

- Цей розважальний продукт - результат зусиль своєрідного творчого тандему компаній "Multiarena" і "Toonguru", - розповідає Федір Гапоненко, керівник "Multiarena". - Заплановано зробити 16 подібних роликів. На сьогоднішній день у нас знято вже шість з них, чотири з яких могли оцінити телеглядачі: про "Шахтар", "Динамо", "Металіст" і "Дніпро". На черзі "Чорноморець" і "Карпати".

Найближчим часом ці ролики з певною періодичністю почнуть транслювати на ТК "Футбол".

- Хочу сказати, що схожості, "шпильок", натяків та збігів з дійсністю і прихованих значень в знятих нами роликах шукати не варто, - пояснює Федір Гапоненко. - Це всього лише розважальний гумористичний продукт на футбольну тему.

Прес-служба ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «Про "Шахтар" зняли мультик (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути