середа, 17 червня 2009 11:10

"Шахтар" не отримував конкретних пропозицій по Срні і Чигринському

"Шахтар" не отримував конкретних пропозицій по Срні і Чигринському

Як повідомляє іспанське видання Sport.es, переможець ЛЧ і суперник "Шахтаря" по Суперкубку Європи "Барселона" має намір купити у донеччан капітана Даріо Срну і віце-капітана Дмитра Чигринського.

Трансфер Чигринського повинен компенсувати вірогідну відсутність у "Барси" центрального захисника Касереса. А Срна зробить правий фланг каталонців, на якому грає бразилець Алвеш, убивчим для суперників.

Представники "Барси" побували на матчі Хорватія - Україна (2:2), де своїми очима подивилися за діями Даріо і Дмитра. Оскільки вони відіграли разом вже декілька сезонів, їх взаємодія відпрацьована до автоматизму, тому "Барса" може зробити відразу подвійну пропозицію "Шахтареві".

Проте чи відпустить їх "Шахтар"? "По-перше, ні по Срні, ні по інших гравцях ніяких конкретних пропозицій в нашу адресу ще не надходило, - заявив Сегодня|Спорт гендиректор гірників Сергій Палкін. - Ось написали, що "Барса" готова купити у нас Срну і Чигринського за 30 млн євро. Незрозуміло, в скільки вони оцінюють Даріо і Діму окремо. Так, дивишся, скоро з"явиться інформація, що хтось збирається взяти оптом половину "Шахтаря".

- Але цифра 30 млн євро гідна гравців володаря Кубка УЄФА? - запитало видання у Палкіна

- Це питання до президента - ухвалювати рішення йому. Якщо він дасть своє "добро", значить сума "відступних" була гідна, ні - значить, ні. Я не знаю, від яких сум у нього можуть не витримати нерви. Якби він зі мною ними поділився, я б вам їх передав. Але нерви у нього однозначно міцніші, ніж у нас з вами.

- Якщо надійде конкретна пропозиція, вона розглядатиметься тільки після повернення гравця з відпустки?

- У кожного футболіста є агент - до речі, агент Даріо на нас ще не виходив. У кожного є мобільний телефон. Тому у таких випадках фізична присутність футболіста у Донецьку необов"язкова.

З якими відчуттями їхав у відпустку Срна? З наміром повернутися сюди. А як інакше? Адже він наш футболіст, у нього з "Шахтарем" контракт. Але, знову ж таки, якщо нам не надійде пропозиція, від якої ми не зможемо відмовитися. Отже - все дуже просто".

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" не отримував конкретних пропозицій по Срні і Чигринському». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути