Ексклюзиви
середа, 17 жовтня 2007 10:20

Призер двох Олімпіад Макаров повертається у велогонки на треку

Призер Олімпійських ігор 1996 і 2000 років у командній гонці переслідування на 4 км., нині - член шосейної професійної велокоманди Caisse d"Epargne Олексій Марков ухвалив рішення знову звернутися до велогонок на треку і візьме участь у чемпіонаті Європи 20-21 жовтня в голландському Алкмарі, повідомляє "Весь Спорт".

- У Голландії пройде чемпіонат Європи з трьох дисциплін - олімпійської парної гонки (медісон) і неолімпійських спринтерського омніуму і дерні, - сказав головний тренер збірної Росії з велогонок на треку Сергій Ковпанець. - Наша команда виступатиме тільки у медісоні і спринтерському омніумі. Особливу увагу хочу звернути на дворазового призера Олімпійських ігор Олексія Маркова, який в нинішньому олімпійському циклі на треку ще не виступав. Зараз він хоче спробувати поєднувати шосе і трек - з прицілом відібратися на Ігри-2008 до Пекіна. На треку його спеціалізація колишня - темпові види, зокрема медісон. Ми пішли Олексію назустріч, він також включений до складу команди на перші два етапи Кубка світу. Подивимося, що з цього вийде.

Зараз ви читаєте новину «Призер двох Олімпіад Макаров повертається у велогонки на треку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути