понеділок, 03 червня 2013 13:30

ПриватБанк перестав фінансувати "Динамо"

ПриватБанк перестав фінансувати "Динамо"
У новому сезоні на футболках "Динамо" не буде логотипу ПриватБанку ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Логотипу ПриватБанку, який був титульним спонсором київського "Динамо", більше не буде на футболках гравців цієї команди. Фінансова установа, якою володіють мільярдери Ігор Коломойський (статки - $ 2,4 млрд, № 3 у списку 100 найбагатших українців) і Геннадій Боголюбов ($ 1,7 млрд), перестала бути титульним спонсором "біло-блакитних". Про це Forbes стало відомо від декількох джерел у футбольних колах.

"Поки ми не можемо нічого повідомити з цього приводу, - зазначив заступник голови правління ПриватБанку, керівник напрямку "Загальний маркетинг і реклама" Дмитро Дубілет. - Цього тижня ми дамо прес-реліз на цю тему".

Віце-президент "Динамо" Олексій Семененко також відмовився коментувати цю новину. "Поки це ще не доконаний факт, - сказав він. - Якщо щось подібне станеться, сторони оголосять про це офіційно".

Менш ніж через годину після розмови Forbes з Дубілетом прес-служба банку підтвердила інформацію. Як сказано в прес-релізі банку, спонсорський договір з клубом закінчується в кінці нинішнього сезону, і всі завдання, поставлені в рамках цього етапу співробітництва, виконані у повному обсязі.

"Ми вдячні "Динамо" за можливість стати ближче для мільйонів уболівальників у всьому світі, - цитує прес-служба Дубілета. - Ми продовжуємо працювати з "Динамо" по ряду інших проектів: продаж електронних квитків на футбол, банківське обслуговування футболістів і багато іншого" .

У прес-службі ФК "Динамо" (Київ) повідомили, що в новому футбольному сезоні "Динамо" починає і новий рекламний сезон, розраховуючи на залучення нових партнерів.

Найбільші акціонери ФК "Динамо" (Київ) - брати Ігор і Григорій Суркіси (№ 87-88 у списку 100 найбагатших українців).

Зараз ви читаєте новину «ПриватБанк перестав фінансувати "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути