вівторок, 30 червня 2009 11:56

Пріоритетом для Віталія Кличка залишається Валуєв

Пріоритетом для Віталія Кличка залишається Валуєв

На зміну чуткам, що Віталій Кличко домовився про бій з Миколою Валуєвим, прийшли нові - 12 вересня Кличко-старший битиметься в Німеччині з Девідом Хеєм.

Мовляв, у нашого боксера непрості стосунки з Доном Кінгом, який опікає росіянина, тому домовитися навряд чи вдасться. До того ж менеджери Валуєва хочуть, щоб гонорар від цього бою був поділений порівну, тоді як Віталій наполягає, що він повинен отримати 70% призового фонду. Тому Кличко вибере Хея.

Вчора в прес-службі Віталія спростували всі ці домисли. На даний момент немає навіть затвердженої дати наступного поєдинку Кличка, не то що його суперника. Наш чемпіон продовжує вести переговори у всіх напрямах. А пріоритетом як і раніше є Валуєв - володар чемпіонського поясу WBA. Єдиного, якого поки немає в колекції братів Кличків.

До речі, Микола Валуєв, який в червні закінчив Національний державний університет фізичної культури і спорту ім. Лесгафта, названий одним з найкращих випускників петербурзьких вузів 2009 року.

Імена 78 найкращих випускників назвали вчені ради вузів, які враховували не тільки успіхи своїх вихованців в навчанні, досягнення в науковій і творчій діяльності, але і їх участь в суспільному житті навчальних закладів. З рук глави Санкт-Петербурга Валентини Матвієнко боксер отримав пам"ятний диплом і статуетку у вигляді бронзового сфінкса.

"Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «Пріоритетом для Віталія Кличка залишається Валуєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути