Ексклюзиви
понеділок, 10 жовтня 2011 11:40

Прикарпатські депутати завоювали перше місце на Всеукраїнській спартакіаді

Прикарпатські депутати завоювали перше місце на Всеукраїнській спартакіаді

Збірна депутатів Івано-Франківщини здобула перше загальнокомандне місце на змаганнях першої Всеукраїнської спартакіади серед депутатів. Про це повідомили у прес-службі Івано-Франківської обласної ради.

Фінальні змагання першої Всеукраїнської спартакіади серед депутатів Верховної Ради України, Верховної Ради Автономної Республіки Крим, обласних, районних, міських (міст обласного підпорядкування) рад, присвячені 20-річчю Незалежності України відбулися на базі Олімпійського навчального-спортивного центру "Спартак" в Алушті.

Представники 21 команди з різних  областей України демонстрували свої вміння у волейболі, настільному тенісі та інших видах спорту.

"За підсумками змагань з настільного тенісу серед жінок команда Івано-Франківської області зайняла 15-те місце, а серед чоловіків – 2-ге місце. В змаганнях з шашок представники Івано-Франківщини вибороли 3-тє місце серед чоловіків і 1-ше місце серед жінок. У баталіях з футзалу збірна депутатів місцевих рад Івано-Франківської області впевнено обіграла депутатів з Житомирської, Херсонської, Вінницької, Кіровоградської та Полтавської областей, однак, у фінальній грі з мінімальним рахунком 0:1 поступилася збірній Рівненської області і зайняла 2-ге місце", - розповів керівник прес-служби облради Ігор Пасічняк.

Він звернув увагу, що у змаганнях з волейболу збірна депутатів Івано-Франківщини не мала рівних собі суперників і, не програвши жодної партії, здобула золоті нагороди. Волейболісти з Прикарпаття з рахунком 2:0 почергово перемогли депутатів Київської, Чернігівської, Дніпропетровської, Закарпатської та Черкаської областей.

За підсумками змагань в чотирьох видах спорту збірна команда депутатів Івано-Франківщини зайняла перше загальнокомандне місце і стала переможцем першої Всеукраїнської спартакіади серед депутатів.

Зазначимо, протягом травня-вересня 2011 року в манежі Івано-Франківського коледжу фізичного виховання відбулися змагання обласного етапу Всеукраїнської спартакіади серед команд депутатів обласної ради, районних рад та міських рад міст обласного значення Івано-Франківської області. З переможців та кращих гравців цих змагань й була сформована збірна команда депутатів рад Івано-Франківської області.

 

Зараз ви читаєте новину «Прикарпатські депутати завоювали перше місце на Всеукраїнській спартакіаді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути