субота, 12 травня 2012 14:36

"Доведеться за ним трохи побігати в ринзі" – Байсангуров про суперника

"Доведеться за ним трохи побігати в ринзі" – Байсангуров про суперника
За словами Байсангурова, цього разу Президента Чеченської Республіки Рамзана Кадирова на його бою не буде. Фото: Анатолій БАБАК

Боксер компанії братів Кличків "К2 Promotions" Заурбек Байсангуров добре підготувався до бою з французом Мішелем Соро й постарається, щоб київська публіка була задоволеною.

Про це чеченський боксер сказав Gazeta.ua напередодні захисту свого титулу чемпіона світу WBO у першій середній вазі.

"Стан мого здоров'я чудовий, – говорить він. – Я повністю відновився після травми спини. Напередодні в мене були повноцінні тренування, хороші спаринг-партнери. Загалом підготовкою я задоволений. Була також можливість поспарингувати з Геннадієм Головкіним (ще один представник "К2", що братиме участь у боксерському турнірі – Gazeta.ua). Це чудовий боксер, у якого можна багато чого повчитися. Приємно було з ним побоксувати".

Байсангуров зауважив, що він завжди намагається з перших секунд виграти бій. А щодо суперника сказав, що дивився багато поєдинків за його участю, добре вивчив всі слабкі й сильні сторони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Байсангуров 12 травня битиметься з Соро, а після – з Конєчни

"Загалом Соро красиво боксує, тому в нас має вийти чудовий бій. Хлопець він швидкий, весь час рухається. Вочевидь доведеться за ним трохи побігати, бо трохи незручний у манері. Француз весь час у ринзі біганиною займається, й цим самим на нерви діє. Словом, суперник у мене незручний, подивимося, що вийде цього разу", – зазначив Заур.

Він також розповів, що під час підготовки до бою вони з тренером робили акцент на фізичну готовність, хоча й техніку теж відпрацьовували.

"Людям подобається жорстокий бокс, коли в поєдинку є нокдауни, нокаути, і взагалі боксери жорстко діють у ринзі. Тому постараюся, щоб публіка в цьому плані була задоволеною", – наголосив Байсангуров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відразу 3 титульні поєдинки з боксу відбудуться 12 травня в Броварах

За його словами, цього разу на його поєдинок Президент Чеченської Республіки Рамзан Кадиров скоріше за все не приїде, як це було раніше.

"Я сумніваюся, що він буде, ми з ним не зв'язувалися. По-перше, зараз проходить інавгурація Президента Росії, по-друге, святкові заходи щодо 9 травня, тому навряд чи він буде. А вже на наступний мій бій, якщо все нормально пройде, то, думаю, що приїде", – сказав боксер.

Нагадаємо, сьогодні, 12 травня, в Броварах у ТРЦ "Термінал" відбудеться турнір світового боксу, в якому відразу три боксери відстоюватимуть свої міжнародні чемпіонські титули. Головний поєдинок турніру транслюватимуть на телеканалі "Інтер" о 23:00.

Зараз ви читаєте новину «"Доведеться за ним трохи побігати в ринзі" – Байсангуров про суперника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути