Ексклюзиви
неділя, 06 травня 2012 10:52

Бокс. Димитренко програв нокаутом болгарину Пулєву

Бокс. Димитренко програв нокаутом болгарину Пулєву

У суботу, 5 травня, екс-українець Олександр Димитренко зазнав нищівної поразки, програвши болгарину Кубрату Пулєву бій за титул EBU.

Перші два раунди пройшли за переваги більш габаритного Димитренка, але надалі перевагою заволодів Пулєв, який пристосувався до високого росту Димитренка і став все частіше знаходити голову бундес-підданого своїми ударами.

У дев'ятому раунді Пулєв потряс Димитренко ударом правою, і після цього Олександр шукав можливість припинити бій. Секунданти Димитренка буквально випхали його на 10-й, а потім і на 11-й раунди.

В одинадцятому раунді побиття Димитренка продовжилося. Він пропустив кілька ударів правою від кульового, і це, схоже, остаточно поставило крапку в бажанні Олександра продовжувати бій - в кінці раунду він впав від джеба болгарського боксера і вирішив не підніматися до кінця відліку рефері, який і зафіксував перемогу Кубрата Пулєва нокаутом.

Таким чином, Кубрат Пулєв заволодів титулом чемпіона Європи за версією EBU у важкій вазі, а заодно зняв всі питання щодо боксерських талантів свого щойно поваленого візаві.

Зазначимо, що цей бій проходив в андеркарті чемпіонського поєдинку між німцем Марко Хуком і британцем нігерійського походження Олою Афолабі, який знаходяться на контракті у братів Кличко. Хук в дев'ятий раз захистив своє звання, завершивши поєдинок внічию.

Зараз ви читаєте новину «Бокс. Димитренко програв нокаутом болгарину Пулєву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути