неділя, 25 вересня 2011 12:11

Бокс. Дмитренко відстояв титул чемпіона Європи

Бокс. Дмитренко відстояв титул чемпіона Європи

У Гамбурзі, (Німеччина) чемпіон Європи в суперважкій вазі за версією EBU українець Олександр Дмитренко, який представляє Німеччину, захистив свій титул в поєдинку проти британця Майкла Спротта. Поєдинок тривав усі дванадцять раундів, перемогу присуджено Дмитренку одноголосним рішенням - 119-108, 117-111 і 116-111.

З самого початку Дмитренко впевнено контролював ситуацію. За допомогою джеба він уміло утримував візаві на дистанції, але, як правило, лівою наносив поодинокі удари, які для швидкого і верткого Спротта не створювали великих проблем.

Слід зазначити, що чемпіон досить вдало використовував перевагу в зрості та довжині рук. Часом Спротт рвав дистанцію, намагаючись, таким чином дістати Дмитренка джебом. Іноді у нього це виходило, але нерідко Дмитренко вдало йшов і діставав суперника правим назустріч. Єдине, чого не завжди вистачало українцеві - точності ударів і акценту при їх проведенні. В іншому випадку, він завершив би поєдинок достроково.

У десятому раунді Спротт завдав удар нижче пояса, за що рефері зняв з нього очко. Перед початку одинадцятого трихвилинки суддя на рингу виніс британцеві усне попередження. Але воно, схоже, не набуло дії. Спротт, негайно, почав "вішатися" на шию Олександра, намагаючись влаштувати з боксу боротьбу. Але рефері на корені присікав подібні дії. Димитренко ж, у свою чергу, знайшов сили і вміння розривати обійми і тримати дистанцію.

Зараз ви читаєте новину «Бокс. Дмитренко відстояв титул чемпіона Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути