Ексклюзиви
субота, 25 грудня 2010 12:21

Президент Молдови нагородив тренера "Шахтаря"

Президент Молдови нагородив тренера "Шахтаря"

Помічник Мірчі Луческу Олександр Спиридон був удостоєний нагороди "Meritul Civiс" за громадянські заслуги і розвиток футболу.

"Нагороду мені вручив виконуючий обов'язки президента Молдови Міхай Гімпу. Взагалі, її мені повинні були вручити ще в серпні, запрошували, але тоді я просто не міг приїхати. Зараз, під час відпустки - інша справа.

За часів СРСР я отримав медаль "За трудовую доблесть", а після завоювання Кубка УЄФА нас усіх нагороджував президент України.

З вісімдесяти чоловік, присутніх на заході, були тільки три спортсмени. Один з них - Олександр Мацюра, асистент головного тренера "Рубіна", а другий - генеральний секретар Федерації футболу Молдови.

Як відзначав отримання нагороди? Нічого особливого: вдома, з родичами, за чашкою чаю. Спочатку збирався на Новий рік поїхати з Молдови, але не вийшло. Вже дуже скучив по Донецьку, по всім хлопцям і вболівальникам", - наводить слова Спиридона офіційний сайт "Шахтаря".

За матеріалами ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «Президент Молдови нагородив тренера "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути