четвер, 15 вересня 2011 18:41

Президент "Кримтеплиці" накинувся з кулаками на асистента арбітра

Президент "Кримтеплиці" накинувся з кулаками на асистента арбітра

Скандальний випадок стався вчора, 14 вересня, в чемпіонаті АР Крим з футболу.

Глядачі футбольного матчу між командами "Спартак" Молодіжне (фарм-клуб "Кримтеплиці") і "Гвардієць" (с. Гвардійське), стали свідками, як Олександр Модестович Васильєв, який є президентом і власником ФК "Кримтеплиця", а так само депутатом кримського парламенту від Партії Регіонів, під час гри накинувся з кулаками і нецензурною лайкою на асистента арбітра матчу Ігоря Альохіна, вдаривши його по обличчю.

Таким чином Васильєв відреагував на забитий у ворота "Спартака" гол, як йому здалося з положення "поза грою". Втихомирити президента зміг тільки його син. Цей епізод трапився на 45 хвилині матчу, після цього гра була припинена за рішенням головного арбітра. Бригада суддів, що складається з головного арбітра Анатолія Жабченка (Прем'єр-ліга) і асистентів Ігоря Альохіна (Прем'єр-ліга) та Сергія Ковальських (Перша ліга) залишила поле.

Олександр Модестович і раніше відрізнявся хамською поведінкою до футболістів, суддів і функціонерів, але до рукоприкладства ще не доходило.

Зараз ви читаєте новину «Президент "Кримтеплиці" накинувся з кулаками на асистента арбітра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути