пʼятниця, 29 липня 2011 11:33

Екс-футболіст "Реала" побив лежачого арбітра

Екс-футболіст "Реала" побив лежачого арбітра

Екс-півзахисник мадридського "Реала" Фернандо Редондо став негативним героєм інциденту, що мав місце в Аргентині під час матчу за участю двох любительських команд, повідомляє Sport.es.

Редондо виступав у складі однієї з цих команд, і в другому таймі рахунок був нічийний. Команди забили один одному по три голи, і ніхто не хотів здаватися.

В одному з епізодів арбітр зустрічі Абель Фалькон показав Редондо жовту картку. Це просто розлютило його, і він вдарив служителя Феміди. Останній впав на землю, а Редондо продовжував бити його, завдаючи ударів по ребрах.

При цьому футболіст висловлювався нецензурними словами. Арбітр був вже майже в нокауті, коли його відвезли в найближчу лікарню.

"Він не вибачився переді мною і навіть не намагався вийти на зв'язок. Протягом декількох тижнів я не був в змозі працювати", - заявив Фалькон.

Раніше захисник "Байєра" Домагое Віде, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, побив трьох перехожих, які поверталися з весілля.

Зараз ви читаєте новину «Екс-футболіст "Реала" побив лежачого арбітра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути