субота, 07 червня 2008 17:55

Претендентка на джек-пот "Золотої Ліги" обіцяє піти до церкви

Бігунка на 100 м з бар"єрами Жозефін Онія, яка представляє Іспанію, вчора в Осло виграла другий етап "Золотої ліги" поспіль і залишилася в числі п"яти претендентів на джек-пот в один мільйон доларів.

- В Осло ми зробили фальстарт, а я їх дуже не люблю, - сказала Жозефін Онія. - Спочатку настроюєшся, готуєшся - а потім раз, і треба повертатися назад в колодки. Можливо, тому під час цього забігу у мене були невеликі технічні проблеми на середині дистанції. Але час вийшов непоганий, я задоволена. Головне, що виграла і залишилася в числі претендентів на джек-пот. Тепер я повернуся до Валенсії, відпочину, поспілкуюся з друзями і колегами. В неділю сходжу до церкви і подякую Богу за все, чого мені вдалося досягти. Тепер я, напевно, увійшла до числа фаворитів на Олімпійські ігри. Друга велика перемога за тиждень - просто супер! Але я, як і раніше, вважаю, що головне для мене - залишатися розслабленою і повноцінно тренуватися. Вдома мені ще потрібно виконати спеціальну роботу, тоді, сподіваюся, результати будуть ще вищі.

"Весь Спорт"

Зараз ви читаєте новину «Претендентка на джек-пот "Золотої Ліги" обіцяє піти до церкви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути