середа, 29 травня 2013 10:37

Прем'єр-лігу можуть скоротити до 12 команд

Прем'єр-лігу можуть скоротити до 12 команд
4 червня пройдуть Загальні збори учасників прем'єр-ліги ФОТО: football-ukraine.com

Фінансові проблеми "Кривбасу", "Волині", негаразди "Таврії", які навесні завдали чимало неприємностей українським уболівальникам, очевидно, підштовхнули футбольних чиновників до думки про необхідність щось поміняти.

Так далі жити не можна - якщо раніше через матеріальні проблеми траплялися неявки на гру у другій і першій лігах, то зараз не знайшов кошти на виїзд до Луцька "Кривбас".

За даними видання "Вести", число учасників прем'єр-ліги можуть ґрунтовно підкоригувати - скоротити до 12-ти надійних, фінансово забезпечених клубів. Називалися навіть конкретні імена тих, кому покажуть "чорну мітку". Достатньо було лише жорстко проконтролювати процес відповідності клубів вимогам елітного дивізіону. Слабкі місця виявилися б самі.

У той же час, після поглибленого моніторингу ситуації, скорочення прем'єр-ліги, швидше за все, буде відкладено на рік. Від літа-2014 взагалі варто очікувати глобальної перебудови футбольного господарства України.

Але не виключено, що доленосні рішення будуть прийняті вже 4 червня на Загальних зборах учасників прем'єр-ліги у Києві (президентська ложа НСК "Олімпійський").

Зараз ви читаєте новину «Прем'єр-лігу можуть скоротити до 12 команд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути