вівторок, 28 травня 2013 19:06

"Говерла" може залишитися у Прем'єр-лізі

"Говерла" може залишитися у Прем'єр-лізі

Ужгородська "Говерла", яка фінішувала на передостанньому місці турнірної таблиці, може зберегти прописку в еліті українського футболу на наступний сезон через фінансові та адміністративні труднощі "Кривбасу", повідомляє видання "Вести".

Криворіжців можуть не допустити до виступів на професійному рівні, а відповідний пункт регламенту говорить, що "якщо команда учасника прем'єр-ліги виключена зі змагань, і вона зайняла у підсумковій турнірній таблиці місце вище передостаннього, тоді в турнірі залишається учасник, основна команда якого посіла передостаннє місце в турнірній таблиці".

Можливий розвиток ситуації прокоментував віце-президент "Говерли" Олександр Шуфрич.

"У першу чергу хочу сказати, що я бажаю "Кривбасу" всього найкращого. Команда з багатою історією, шкода таку втратити. Ми тільки за те, щоб у країні було якомога більше клубів з різних регіонів. Але є регламент. І якщо нам скажуть залишитися, ми залишимося. Хоча я футболістам кажу, що сподіватися завжди потрібно тільки на самих себе. А якщо нам довірять зіграти в прем'єр-лізі і в наступному сезоні, потрібно буде виправдати довіру", - каже Шуфрич.

Нагадаємо, "Говерла" за підсумками чемпіонату не зуміла залишити зону вильоту і відправилася в першу лігу.

Зараз ви читаєте новину «"Говерла" може залишитися у Прем'єр-лізі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути