середа, 16 червня 2010 14:51

Прем"єр-ліга проголосувала проти збільшення ліміту на легіонерів

Прем"єр-ліга проголосувала проти збільшення ліміту на легіонерів

Прем"єр-ліга підтримала клуби у їхньому прагненні зберегти ліміт легіонерів на теперішньому рівні. Про це журналістам після загальних зборів учасників об"єднання розповів генеральний директор ліги Олександр Єфремов.

"Ми підтримали клуби, які просять залишити ліміт за схемою 7+4. Федерація футболу каже, що так не можна, але ми проголосували за 7+4."

На збори приїхали тільки президенти двох клубів - "Севастополя" і "Волині". Решту команд представляли генеральні директори та їхні замісники..

"Зараз літо і все може бути. Можливо, хтось поїхав на збори разом зі своєю командою, хтось відпочиває. У зборах взяли участь люди наділені повноваженнями, які знають думки своїх керівників і знають, що говорити."

Представники чотирьох клубів проігнорували засідання.

"Відсутніми були представники "Чорноморця", хоча "Закарпаття" приїхало (за результатами минулого сезону обидві команди вилетіли у першу лігу). Нікого не було з "Кривбаса" і "Дніпра" . Представник "Карпат" захворів і не зміг приїхати."

Новими членами об"єднання офіційно стали ПФК "Севастополь" і луцька "Волинь".

"Севастополь" перше коло гратиме на стадіоні "Локомотив" у Сімферополі. Щодо "Волині", то стадіон "Авангард" у Луцьку біль-менш готовий до початку сезону.

Ми попередили всі клуби, які мають проблеми з інфраструктурою, що це останній рік чи два, які ми ще терпимо. Це стосується "Севастополя", "Зорі" і "Арсенала". Нам прикро показувати матчі на Європу і Близький Схід з таких арен як "Колос" у Борисполі і НТК ім. Баннікова."

Засідання тривало понад чотири години. Клуби прийняли рішення про створення у наступному сезоні єдиного пулу телевізійних прав.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Прем"єр-ліга проголосувала проти збільшення ліміту на легіонерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути