понеділок, 11 червня 2012 18:37

Підприємці заробляють на Євро-2012, відкриваючи нові хостели
8

Фото: Фото: Тарас Подолян

Останніми днями в Києві відкрили більше десятка нових хостелів. Зараз вони пустують. Клієнтів тут чекають з 14 червня. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів адміністратор одного із нововідкритих хостелів. Свого імені він попросив не вказувати.

"До початку Євро-2012 майже всі місця в хостелах були заброньовані. Підприємцям гріх було цим не скористатися. За місяць можна заробити стільки, що вистачить на безбідне життя протягом року. З початку червня в Києві відкрили приблизно 10 нових хостелів. Зараз вони пустують. Клієнтів тут чекають перед 14 червня, коли в Києві відбудеться матч Швеція-Англія", - сказав він.

Хостел "Френдс", що біля метро Вокзальна, відкрився цієї неділі.

"В нашому хостелі є дві загальні кімнати на 4 та 7 персон. За добу проживання з однієї людини беремо по 30 євро. Зараз хостел порожній. Гостей очікуємо з 15 червня", - сказав по телефону адміністратор хостелу Сергій.

За 300 метрів від метро Кловська 11 червня відкрили хостел "Гагарін". Він знаходиться на першому поверсі 9-поверхового будинку. Тут є 14 кімнат на 4, 6 та 8 осіб. Всього в хостелі 64 місця.

"На першому поверсі викупили всі квартири і зробили тут хостел. Сьогодні працюємо перший день. Вже маємо одне замовлення — ввечері прийде вболівальник із Каліфорнії", - розповіла адміністраторка Катерина Безпалова.

В кожній кімнаті стоять двоярусні ліжка, є стіл і два стільці. Під стіною стоїть сейф з 4, 6 і 8 відділеннями. Кожне замикається окремо. В кімнатах пахне деревом і фарбою.

"В хостелі зробили ремонт, поставили нові меблі. Шафу поставили лише в одній кімнаті. В інші скоро мають підвезти", - сказала Катерина.

На поверсі є одна душова на 5 кабінок і туалет. Кухня і вітальня з'єднані. З одного боку стоїть кулер з водою, мікрохвильова піч і холодильник, з іншого — великий диван і плазмовий телевізор.

"Мають привезти ще посудомийну машину. Тоді нашим гостям повний комфорт забезпечено", - підсумувала Катерина Беспалова.

Зараз ви читаєте новину «Підприємці заробляють на Євро-2012, відкриваючи нові хостели». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути