субота, 30 червня 2012 17:27

Пранделлі забрав у українських дівчат вінки
5

Фото: Reuters

Збірна Італії прибула до Києва, де 1 липня на НСК "Олімпійський" зіграє вирішальний матч Євро-2012 проти чинних чемпіонів іспанців. Літак Скуадри Адзурри приземлився в аеропорту Жуляни близько 14:00, повідомляє "Сегодня".

Другого фіналіста Євро-2012 зустрічали журналісти, вболівальники і, за традицією, дівчата в національних вбраннях, які запропонували представникам італійської делегації спробувати коровай. Привітати італійців в аеропорт прибув також Надзвичайний і Повноважний Посол Італії в Україні Фабріціо Романо.

Футболісти Італії, як і на матч чвертьфіналу, прибули до Києва зі своїми сім'ями. Цікаво, що наставник італійців Чезаре Пранделлі, сідаючи в автобус, попросив українських дівчат, які його зустрічали, зняти свої традиційні вінки і віддати йому. Очевидно, таким чином італієць закликає до себе удачу.

Після офіційної церемонії та необхідних процедур італійці відразу сіли в свій фірмовий автобус і відправилися в готель.

Нагадаємо, у фіналі Євро-2012, який відбудеться 1 липня на НСК "Олімпійський", збірна Італії зіграє проти чинного чемпіона світу та Європи - команди Іспанії. Початок гри - 21.45. Трансляція на телеканалах "Футбол", "України" і Перший національний.

Зараз ви читаєте новину «Пранделлі забрав у українських дівчат вінки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути