Ексклюзиви
середа, 05 березня 2008 17:11

Працівники швейцарського банку розробили "математичний" прогноз на Євро-2008

Економісти і аналітики швейцарського банку USB розробили математичну модель чемпіонату Європи з футболу, який пройде влітку цього року в Австрії і Швейцарії. На основі своїх досліджень вони зробили висновок, що переможцем Євро-2008 стане команда Чехії.

"Ясновидці" брали до уваги всі чинники: підтримку вболівальників, географічну близькість до країн-організаторів, рейтинг національних збірних, тактику, яку використовують учасники фінального турніру чемпіонату Європи.

На думку співробітників USB, учасниками чвертьфіналу стануть Швейцарія, Чехія, Хорватія, Німеччина, Італія, Нідерланди, Іспанія і Греція.

У фіналі повинні зустрітися команди Чехії і Італії, причому шанси чехів на перемогу - 51 відсоток. Дослідники припускають, що фінальний матч завершиться серією пенальті.

Варто зазначити, що ті ж аналітики робили свій прогноз і на ЧС-2006, передбачивши перемогу італійцям. Чемпіоном світу справді стала збірна Італії, яка у фіналі обіграла по пенальті команду Франції.

Lenta.Ru

Зараз ви читаєте новину «Працівники швейцарського банку розробили "математичний" прогноз на Євро-2008». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути