Ексклюзиви
середа, 03 червня 2009 21:05

Поєдинку Хей-Кличко не буде

Поєдинку Хей-Кличко не буде
Британець Девід Хей відмовився від поєдинку з чемпіоном світу за версіями IBF, WBO і IBO Владимиром Кличко, який був запланований на 20 червня в німецькому Гельзенкірхені. Причиною такого рішення стала травма, отримана Хеєм на тренуванні на Кіпрі. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив сам український боксер в австрійському Гоінгу, де він проходить підготовку.

Як повідомляють російські "Вести", зокрема, Кличко відзначив: "Я дуже засмучений. Але ми неодмінно хочемо провести бій. Шукаємо гідного суперника".

"Зараз ми намагаємося знайти рівноцінну заміну", - заявив менеджер братів Кличків німець Бернд Бенте, який підкреслив, що на цей бій вже продано більше 50 тис. квитків.

Кандидатів в суперники команда Кличка поки не називає, але стало відомо ім"я одного з них - американця Еді Чемберса. У того, щоправда, запланований бій з українцем Олександром Дмитренко 4 липня в Німеччині, але команда Кличка має намір умовити американця.

Кличко продовжить підготовку в Австрії до 14 червня. Це вже друга відміна великої події в професійному боксі за декілька днів. Минулої п"ятниці було оголошено про відміну бою між росіянином МиколоюВалуєвим та Русланом Чагаєвим через хворобу узбека.

Ліга

Зараз ви читаєте новину «Поєдинку Хей-Кличко не буде». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути