вівторок, 22 червня 2021 07:37

"Повний провал в плані "фізики": реакція ЗМІ на ганебну поразку збірної України на Євро

"Повний провал в плані "фізики": реакція ЗМІ на ганебну поразку збірної України на Євро
Олександр Зіненко провалив матч проти Австрії. Фото: Gettyimages.com

У матчі третього туру Євро-2020/21 збірна України мінімально програла Австрії - 0:1.

Долю поєдинку вирішив кутовий в середині першого тайму.

Gazeta.ua зібрала реакцію ЗМІ на поразку команди Андрія Шевченка.

Високий пресинг австрійців став ключовим у матчі, пише "Футбол 24".

"Без серйозної ротації Віталій Миколенко, Ілля Забарний і Олександр Зінченко просто не витримали фізично. Руслана Малиновського вистачило лише на тайм. Роман Яремчук і Андрій Ярмоленко вже не витягували здійснювати стільки ривків, як у попередніх поєдинках. Зате ми вийшли грати у свою структуру проти грандів – короткі пасики, гра по рахунку, низький блок. Найсмішніше, що завдяки марному рівню гравців Австрії ми могли досягти вимученої нічиєї. Усе, що в них є: високий пресинг рівня топ, досвід атлетичної гри в Бундеслізі, непогана тренерська організація і дуже крутий захисник-плеймейкер Давид Алаба – безумовний гравець матчу. Просто в нас було ще менше, а про вожака на полі могли тільки мріяти".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мертві бджоли не гудуть": реакція соцмереж на поразку збірної України від Австрії

Оглядач "Трибуни" Дмитро Литвинов відмічає погану фізичну форму українців.

"Україна категорично провалилася в плані "фізики". Про це відразу після гри відкрито заявив і Шевченко. Австрія, особливо до перерви, виглядала просто командою, що грає на іншій швидкості. Чи не найвищою, але достатньою, щоб українці просто не встигали за суперником.

Після перерви це стало не так помітно, австрійці були не проти віддати володіння супернику, але "жовто-синім" це не допомогло".

Збірна України створила тільки два моменти біля воріт суперника

Шевченко має пояснити причини провалу збірної, пише Ua-football.

"Зараз хочеться трохи охолонути. Поки просто потрібно визнати провал нашої збірної. Футболісти повинні подякувати вболівальникам, які весь матч підтримували команду. Вони були найкращими. Хочеться почути Андрія Шевченка, оскільки після подібного саме тренер - головний винуватець події. У нас є шанс вийти в 1/8 фіналу, але варто також відповісти на питання: а що ми там будемо робити?"

Матч проти Австрії була схожа на другий тайм гри проти Північної Македонії, пише "Футбум".

"Перше і, схоже, колективне враження - другий тайм з північною Македонією якось затягнувся. І якщо з командою Ігора Ангеловскі моменти все ж з'являлися, з поправкою на рівень, то з австрійцями ... Миколи Шапаренка в дальній кут стукнув, і закруглилися. Один удар в "рамку", до якого Лайнер пізніше з панського плеча додав зрізання у ворота власних воріт. Щоб Даніелю Бахманну зовсім вже нудно після перерви не було".

Нідерланди виграли нашу групу. Команда Франка де Бура набрала дев'ять очок. Австрія із двома перемогами стала другою. Україна здобула тільки одну перемогу та займає третє місце. Північна Македонія очок так і не набрала.

Тепер доля збірної України залежить від інших команда. Національній команді потрібно потрапити у чотири найкращі команди, які зайняли треті місця у своїх групах.

Зараз ви читаєте новину «"Повний провал в плані "фізики": реакція ЗМІ на ганебну поразку збірної України на Євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути